Yritys

Leafhill®

- Visiomme on tuottaa
markkinoiden
innovatiivisin ja läpinäkyvin
Logistiikkaosasto -palvelu -

 

          RESURSSIT  +  OSAAMINEN  +  VERKOSTO  +  TEKNOLOGIA  =  4PL

 

Avainhenkilöt

Yrityksen avainhenkilöt ovat toimitusjohtaja/omistaja Janne Lehtimäki ja tuotantojohtaja Päivi Kajantola.

Lehtimäellä on yli 20 vuoden strateginen, taktinen ja käytännön kokemus logistiikasta ja hänet tunnetaan myös Neljännen osapuolen logistiikkamallin uranuurtajana Suomessa. Työkokemusta on kertynyt mm. Nurminen Logistics Oyj:n Huolinta ja lisäarvopalvelut liiketoiminnan Senior Vice Presidenttinä sekä Oy Kuehne + Nagel Ltd:n Lead Logistics Solutions (4PL) liiketoimintayksikön johtajana. Kajantolalla on yli 20 vuoden kokemus käytännön kokemus toimitusketjun hallinnasta, kehittämisestä ja operatiivisista tehtävistä. Kajantola on toiminut 4PL-mallin parissa vuodesta 2003 alkaen.

Jäsenyysorganisaatiot

Leafhill Solutions seuraa alan kehittymistä aktiivisesti. Yritys on jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

Luotettava Kumppani -ohjelma

Leafhill Solutions on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa Tilaajavastuu -portaalissa.

Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinonharjoittajille tai yrityksille suunnattu palvelu. Tehdessään alihankintasopimuksen, tulee palveluita ostavan yrityksen lain velvoittamana selvittää palveluntuottajan taustatiedot ja hankkia tilaajavastuulain edellyttämät asiakirjatodisteet. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on helposti saatavilla Luotettava Kumppani -ohjelman kautta.

Linkki https://www.tilaajavastuu.fi/pikatarkistus/?yt=2377664-5

Referenssit

Leafhill Solutions ja sen avainhenkilöt ovat toteuttaneet lukuisille pienille, keskisuurille ja suuryrityksille vaativia toimitusketjun hallintaratkaisuja. Ratkaisut ovat sisältäneet sekä kokonais-, että osaulkoistuksia ja joista asiakkaat ovat saaneet merkittäviä säästöjä.

Meillä on runsaasti referenssejä ja tyytyväisiä asiakkaita. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

 

* Neljännen osapuolen logistiikalla (4PL, Fourt Party Logistics) tarkoitetaan Accenturen määrittelemää mallia, jossa toimitusketjun integraattori kokoaa ja hallitsee sekä omia että täydentäviä ulkoisten palveluntarjoajien resursseja, kykyjä ja teknologiaa kyetäkseen tarjoamaan kattavan ratkaisun asiakkaansa toimitusketjun hallintaan.